billiga fotbollströjor, real madrid tröja

billiga fotbollströjor, real madrid tröja, messi tröja, zlatan tröja, ronaldo tröja, manchester united tröja, barcelona tröja

fodboldtrøjer børn, frankrig trøje

Politiet kolliderede med fans ved den græske cupfinale lørdag.

PAOK vandt den græske cup ved at besejre AEK Athens 2-1 i en sidste marred ved voldelige sammenstød mellem fans, der sårede mere end 40 personer, to alvorligt, ifølge politiet på lørdag.

Spillet blev forsinket omkring en halv time på grund af sammenstødene. Politiet siger, at mindst 10 personer blev taget til hospitalet to af dem i alvorlig tilstand.

Kampen begyndte, da fodboldtrøjer børn AEK og PAOK fans, der skulle separeres, mødtes på en gangbro uden for stadion, som politistyrkerne ikke besatte. Der stod kampe, der varede omkring 30 minutter før riot politiet intervenerede med stun granater og kemikalier.

Kampen Begyndte Da Fodboldtrøjer Børn AEK Og PAOK Fans

Politiet siger, at en af ​​de alvorligt skadede har en knivsår, og frankrig fodboldtrøje den anden har flere slag mod hovedet.

En anden 40 eller så sårede fans blev behandlet på stedet med nogle krævede sting. De deltog i finalen.

Der var ingen sammenstød efter spillet. Politi eskorterede AEK fans hurtigt ud af stadion, mens fejringerne foregik.

Pedro Henrique førte hjem vinderen i fodboldtrøjer børn det 81. minut af et kors af Marin Leovac otte minutter efter at have spillet i stedet for Djalma Campos. AEK-spillere og træneren protesterede højt da og efter kampen, som Henrique scorede fra en offside-position.

PAOK åbnede scoringen gennem Diego Biseswar og AEK udlignet to minutter senere, chelsea tøj da PAOK målmand Panagiotis Glykos lod Lazaros Christodoulopoulos 'langdistance skud skyde ud af hans greb og rulle ind i nettet.